İksir , adı üzerinde…

Parkinsonun bir numaralı düşmanı…

Posted on: Ekim 31, 2008

Bu 5 besin içerdiği E vitaminiyle sağlığınızın dostu.

Yapılan araştırmalara göre, bol E vitamini içeren bir diyet Parkinson hastalığına karşı koruyor. Yapılan birçok çalışma, normal ila yüksek miktar arasında yüksek E vitamini içeren yiyeceklerin tüketimiyle Parkinson hastalığındaki azalma arasında ilişki olduğunu ortaya koydu. Bademde bol miktarda E vitamini var.

Bir antioksidan olan E vitamininin bol bulunduğu; yiyecekler fındık, buğday tohumu yağı, tatlı patates, yer fıstığı yağı. Araştırmacılar E vitamini takviyelerinin Parkinson riskini azaltıp azaltmadığı konusunda kesin bilgiye sahip değil ancak vitaminlerin yiyeceklerden alınmasının en doğru yöntem olduğu konusunda hemfikir.

kynk:timeturk.com

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

Reklamlar
Ekim 2008
P S Ç P C C P
« Eyl   Kas »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

İnsani Yardım Vakfı

CafCaf Mizah

40 Cartoon 40 Hadith

Hamilelik ve Annelik

Leyal

Dünya Bülteni

İslam Özgürlüktür

RSS Girift

  • Bir hata oluştu; besleme kapalı gibi görünüyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

RSS Dünya Bülteni

  • Bir hata oluştu; besleme kapalı gibi görünüyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

RSS AmatöRuh

  • Bir hata oluştu; besleme kapalı gibi görünüyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

RSS Timeturk

  • Bir hata oluştu; besleme kapalı gibi görünüyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

Blog Stats

  • 1,768,209 hits
%d blogcu bunu beğendi: